Geslaagd: Fedor (46 jaar)

Fedor (uit Eemnes) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Fedor uit Eemnes is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
10 jaar geleden besloten een maat (we noemen hem maar even in dit verhaal L.) en ik om motorrijlessen te nemen. L. wist wel een rijschool in Hilversum. Zo kwamen wij bij de eerste les op een terrein waar we de bijzondere verrichtingen moesten oefenen. Jon legde alles nuchter en logisch uit.

Omdat het de eerste les was, had ik een kleine video camera bij me om het vast te leggen. Jon zag het en liet ons in onze eerste les een dragrace houden en... hij ging het filmen. Dat was onze eerste indruk van Jon. Betere instructeur konden wij niet wensen. Kort en duidelijk en professioneel wanneer het moest, maar ook zeker in voor een dolletje en humor.
L. en ik konden er soms echt een zooitje van maken, zoals finaal de bocht uitvliegen en in de bosjes rijden bij afslag De Witte Bergen, maar uiteindelijk werden we keurig in het gareel gehouden door Jon. En reden we steeds beter en netter. Door omstandigheden moest ik helaas na mijn eerste examen te hebben gehaald ermee stoppen. Maar L. ging door en slaagde voor alles.

Okay ...fastforward naar november 2018.
Dus 10 jaar later kwam het motorrijden weer ter sprake omdat mijn echtgenote haar motorrijbewijs al had. Moest ik toch weer beginnen.

Als een soort " verloren zoon" kwam ik weer bij Jon om te gaan lessen. Na 10 jaar niks veranderd, het gebulder van zijn Yamaha TRX. De nuchtere opmerkingen als het niet ging zoals het hoorde, maar ook laten weten wanneer het goed ging. Aan alles kon ik merken dat Jon als een betrouwbare instructeur word gezien door de examinatoren.

Mijn examen bijzondere verrichtingen ging niet helemaal lekker. Maar doordat MotoJon een goede naam heeft, is er krediet op gebouwd. Examen Verkeersdeelname ging vlekkeloos. En dat komt doordat Jon, de lat hoog legt tijdens het lesgeven.

Dank je wel voor het opleiden en ik kom zeker nog langs om even te kletsen en mijn Fireblade te laten zien.


Fedor Götz

Slagingspercentage van 98% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2018, 93 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Henk is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Henk uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool