Geslaagd: Bas (32 jaar)

Bas (uit Loosdrecht) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Bas uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Mijn ervaring bij MotoJon is dat je echt in je eigen tempo kunt lessen, een, twee of meerdere keren per week, zeg het maar! Examen hoef je ook niet ver van te voren aan te vragen, ben je er klaar voor dan rij een week later al af. Jon geeft ontspannen les, lekker motorrijden terwijl je ook nog leert hoe het moet.
Rijschool? Volgens mij is rijclub een beter woord! Ik kon lekker vlot lessen en haalde in een keer de beide examens. Van de lessen herinner ik mij een voorval nog goed, bij de oprit van de snelweg ter hoogte van het ziekenhuis Blaricum. Je kent het waarschijnlijk wel, je slaat linksaf, de oprit richting Amsterdam waar ook rechtdoorgaand verkeer groen licht heeft. Ik reed voor- en een meisje achter mij. Ik zat al op de oprit en toen sloeg mijn oortje toch even zwaar op tilt, stop, STOP, STOPPEN! Daarna werd het gelukkig weer rustig, de auto was vol in de remmen gegaan en het liep gelukkig goed af. Je weet gelijk weer dat het opletten blijft in het verkeer en dat Jon zijn aanwijzingen en tips er niet voor niets zijn.
Mijn motor, een KTM 660 smc, heb ik van mijn broertje overgenomen. Hij heeft deze in 2004 nieuw gekocht en heeft nu weer een KTM, een 950. Ik rijd er meestal in de weekenden met goed weer op, lekker binnendoor. Racen op de snelweg is niet mijn ding.
Als je slaagt bij MotoJon krijg je van hem een bon die je bij Autobedrijf Tielen, www.tielenautos.nl, recht geeft op korting voor onderhoud of reparatie's aan je auto, als je die hebt uiteraard. Heb je geen auto ? Je mag de bon ook kado doen aan familie of vrienden.


Bas Geurts
Zijn je trommelvliezen al compleet hesteld, Bas?
Voor jou een hele korte cursus, 3 lessen met de pilonen en 8 in het verkeer. Soms gaat het lekker snel..


Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool