Geslaagd: Diandra (26 jaar)

Diandra (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Diandra uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
De eerste rijles bij Jon voelde direct vertrouwd!

Ik heb 5 jaar geleden eerder gelest, bij een rijschool elders. Vandaar dat de eerste les bij Jon een inventarisatie was van wat ik nog heb onthouden en nog beheerste met de motor.
Waar ik zelf echt dacht dat ik er helemaal niks van bakte, was Jon eigenlijk wel tevreden over wat er was blijven hangen. Hier en daar wat uitleg en opfrissen en na de eerste les hebben we gelijk de examens al gepland.

Nog voor het einde van het jaar zou ik mijn motorrijbewijs op zak hebben! Dat is nog eens een mooi streven! En dankzij de heldere uitleg van Jon ook nog eens gelukt! Whoeehoeee!!

Jon legt niet alleen uit wat je moet doen om je motor de baas te zijn maar ook waaróm je het doet en hoe jouw handelingen zijn uitwerking hebben op de motorfiets. Niet alleen erg leerzaam dus maar ook helpend om op de juiste manier te rijden!

Helder, concreet, no-nonsense en ook nog eens gezellig! Stiekem zal ik die aanwijzingen & flauwe, droge humor door het oortje nog best wel eens missen…


Diandra Steenis

Slagingspercentage van 98% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2018, 93 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Patrick is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Patrick uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool