Geslaagd: Anne (32 jaar)

Anne (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Anne uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Anne uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Anne uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Ik had bedacht dat ik direct op mijn 18e verjaardag zou beginnen met motor rijlessen.

Een kleine 14 jaar later aan begonnen. Ik vroeg rond in de omgeving omdat ik ergens wilde lessen waar ze goed omgaan met een zenuwlijder als ik en kwam uit bij Motojon. Doodeng vond ik het. Niet het motor rijden zelf, maar iets nieuws leren. Elke keer met zenuwen die kant op om te lessen.
Maar zodra ik ging rijden was het weg en vond ik het fantastisch. AVB was wel een dingetje. `Hoofd uit, zintuigen aan...` heb ik vaak gehoord. Was wel wat moeilijk toe te passen. Maar na een aantal lessen ging het steeds beter en ging het examen ondanks de zenuwen helemaal goed!

Jon is duidelijk en rechtdoor zee, wat een prettige manier van lessen is. Hierdoor wist ik meteen waar ik aan toe was en wat ik de volgende keer beter kon doen. Arno is enthousiast en was enorm geduldig tijdens de AVB lessen waar ik enorm gefrustreerd kon raken als het anders ging dan de bedoeling was. Dankzij de fijne manier van lessen en het vertrouwen van Jon en Arno is het me gelukt om in korte tijd mijn motor rijbewijs te halen!

Dank hiervoor!


Anne Huisman

Slagingspercentage van 98% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2018, 93 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Ton is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Ton uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool