Geslaagd: Yenta (28 jaar)

Yenta (uit Utrecht) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Yenta uit Utrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Motorrijles? Ik? Nooit over nagedacht!

Met een zusje en een zwager, plus zijn familie die fanatiek motor rijdt kon ik bijna niet achterblijven. Toen ik van de vader van mijn zwager drie rijlessen cadeau kreeg ben ik dus naar Motojon gegaan. De allerbeste rijschool van de regio volgens mijn zusje en haar vriend.

Wat. Een. Drama. vond ik het. Ik was bang, ik vond het veel te hard gaan en ik dacht bij iedere bocht dat ik ging vallen, en wat woog dat ding veel zeg. Van nature ben ik een streber, perfectionist en denk ik snel dat ik iets 'toch niet kan'. Een combinatie waar je per definitie geen betere motorrijder van wordt.

Maar toen waren daar Jon en Arno. Mijn rotsen in de branding. Engelengeduld hadden ze met me. Streng doch rechtvaardig hebben zij me door mijn lessen begeleid. Waar ik het zelf niet meer zag zitten bleven zij altijd positief. Op de weg was ik een stuk handiger dan op de parkeerplaats maar ook mijn AVD examen haalde ik dankzij de goede begeleiding in één keer.

Jon en Arno lieten me net zo lang oefenen tot ze vonden dat ik de examens aan kon. Ik wist daardoor ook dat ze me niet zouden laten afrijden als ze vonden dat ik nog niet goed genoeg was. Een grote geruststelling.

Jon en Arno zijn beiden zeer gepassioneerd en hebben duidelijk plezier in hun werk. Een van mijn leukste herinneringen is dat ik, druk met alles waar ik denk ik op moest letten, ineens Arno in mijn oor hoorde zuchten hoe mooi de omgeving was en wat een geweldige baan hij toch had. Beide instructeurs vinden het met name erg belangrijk dat je een veilige en verantwoordelijke motor rijder wordt. Een filosofie die mij, als niet hele stoere rijder, zeer goed past. Ze lieten me extra rijden waar nodig en zo haalde zélfs ik in één keer mijn AVB examen. Als ik straks mijn eigen motor heb ga ik zeker nog veel aan ze denken en ongetwijfeld nog een training volgen! Voor iedereen die écht en veilig wil leren motorrijden een grote aanrader!

Jon en Arno ontzettend bedankt voor alle geduld, gezelligheid, luisterende oren en ook voor de strengheid wanneer die noodzakelijk was! Tot snel!

Veel liefs,


Yenta van der Lee

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Fanda is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Fanda uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool