Geslaagd: Pim (24 jaar)

Pim (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Pim uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Toen ik mij een tijdje geleden realiseerde dat ik, over niet al te lange tijd, mijn 24e levensjaar zou bereiken werd het hoog tijd om een rijschool te zoeken waarbij ik mijn rijbewijs A kon gaan halen.

Die zoektocht heeft niet lang geduurd, want al na een uur kwam ik via via terecht bij Jon. Na het eerste telefoon gesprek werd al snel daad bij woord gevoegd en zat ik niet lang daarna op de motor voor mijn proefles. Tijdens deze les was het voor mij al snel duidelijk, ik wilde bij Jon mijn rijbewijs halen.

De goede ervaringen van andere geslaagde, het hoge slagingspercentage en mijn eerste proefles motiveerde mij om bij Jon te gaan lessen. En via deze weg zou ik ook anderen willen motiveren om bij Jon te gaan lessen want het motto wat bij mij is blijven hangen is: "gewoon lekker rijden". En daar kwam het bij mij ook op neer. De geduldige en duidelijke instructies van Jon hebben ervoor gezorgd dat ik met veel plezier, in een snel tempo mijn rijbewijs heb kunnen halen.

Jon, heel erg bedankt!

Tot snel op de weg! En voor nu ga ik "gewoon lekker rijden."!


Pim Holstvoogd

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Fanda is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Fanda uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool