Geslaagd: Desiree (31 jaar)

Desiree (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Desiree uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Leren motor rijden bij Motojon

Nu ik echt op de weg rijd, ben ik zo blij dat ik het bij Motojon geleerd hebt. Het verschil tussen mogen afrijden bij andere scholen en het kunnen afrijden bij Jon is natuurlijk het fijnste resultaat. Hij laat jou niet afrijden voordat je er klaar voor bent.

Ik begon in het voorjaar en toen we richting herfst gingen waren de glimmende wegen toch een onverwachte trigger voor angstig rijgedrag bij mezelf. Geen recept om fijn af te rijden. Samen hebben we gekeken wat we konden doen om mijn vertrouwen op de motor terug te krijgen en ik reed in 1x af in de kou af in december. Samen hebben we echt ons best moeten doen om die angst die erin gekropen was te overwinnen.

Fysiek onder zulke stress staan en toch je droom achterna gaan is natuurlijk ontzettend lastig. Maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet en dat Jon met zijn skills en geduld het mij heeft kunnen leren. Nu in het verkeer, ben ik zo vertrouwd met alles wat ik van Jon en Marianne geleerd heb, dat motorrijden echt genieten is geworden. Het is een license for life, dat wil je alleen maar leren bij iemand die echt je veiligheid vooropstelt en je leert denken, zien en rijden als een motorrijder en niet een andere verkeersdeelnemer.
De wendbaarheid en snelheid is iets motoreigens, iets unieks wat je alleen op de motor zal beleven, met plezier kijk ik terug op hoe Jon en Marianne me dat hebben bijgebracht. Now let's hit the road!


Desiree Schippers

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jop is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jop uit Almere is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool