Geslaagd: Natascha (26 jaar)

Natascha (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Natascha uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
De lessen bij MotoJon zijn me heel goed bevallen. Alles ging op een relaxte en vlotte manier, waarbij veel aandacht werd besteed aan de oefeningen die nog niet zo goed gingen, maar ook veel complimenten als het goed gaat. Alles bij elkaar heeft het er voor gezorgd dat ik de examens met gemak heb gehaald en nu nog steeds met veel plezier (en schadevrij) dagelijks op de motor zit. En af en toe zoef ik nog voorbij aan Jon die aan het lessen is met 2 nieuwe motormuizen-in spe.


Natascha
Natascha, fantastisch zoals jij de ‘uitwijkproef’ deed. Terwijl de putten de regendruppels niet meer konden afvoeren, schraapte je met de voetsteunen over het asfalt van de ‘Veemarkt’ bij je VB-examen.
De examinator vond het niet echt nodig om de andere 6 oefeningen te doen, maar na aandringen (omdat je er toch voor betaald had) heeft ie je toch alle oefeningen laten doen.
Ook bij je VD-examen kreeg je de complimenten i.p.v. alleen: ‘gefeliciteerd’.
Ik weet in ieder geval dat als ik een agent(e) probeer er-uit-te-rijden, ik dat niet ga doen in Amsterdam! Veel geluk in je Motor-politie-carrière!


Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool