Geslaagd: Paul (49 jaar)

Paul (uit Zeewolde) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Paul uit Zeewolde is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Paul uit Zeewolde is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Paul uit Zeewolde is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Na jaren te hebben willen rijden tijdens Corona de tijd gevonden om te leren motorrijden. Eerst vanuit Zeewolde, m'n woonplaats, op zoek gegaan naar het hoogste slagingspercentage en beste recensies en zo bij Jon terecht gekomen. Laat ik zeggen het hart op 2 wielen.

Met engelengeduld zelfs op m'n afwijking om richting aanwijzer te vergeten. Al met al een superervaring om van Jon de lessen te krijgen! Ik kan me geen betere les voorstellen.  Nu heb ik m'n A’tje en kunnen de volgende stappen gezet worden. Het plan is om uiteindelijk offroad via de TET van hier naar Marrakech in Marokko te rijden. Hier voor zal nog behoorlijk wat moeten gebeuren zoals leren rijden op een Ténéré 700 en dat ook op dirtroads; maar de eerste basis is door Jon super neergelegd.

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool