Geslaagd: Gea (48 jaar)

Gea (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Gea uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Gea uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Gea uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Gea uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3)
Ik ben zeker de tijd niet vergeten van het motorrijlessen, ik denk er nog steeds met veel plezier aan terug. Mag ook nog heel graag elke vrije minuut die ik heb op de motor zitten. Hoor ook nog altijd je stem in mijn oor als ik een bochtje niet zo netjes neem. Dan moet ik er zelf wel om lachen.
Want als ik het kan leren kan iedereen het leren.
Hoop dat alles goed gaat met jullie en met VISJE.

Gea uit den Bosch
Gea, ik hoorde je (ook als ik je weer eens niet kon bijhouden, dus op flink wat meters achter je) in goed - maar ook in slecht weer altijd lachen. Wat was jij aan het genieten!
De examinator in Utrecht herinnert zich nu ook nog mijn gejuich toen je de ‘langzame slalom’ in de herkansing haalde; en dus je ‘pionnenexamen’ in 1 keer haalde.
Ik weet niet wat je bij je examinator voor ‘Verkeersdeelname’ hebt losgemaakt, maar hij vraagt me nog steeds hoe het met ‘Geesje’ is.
Veel plezier!

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool