Geslaagd: Lex (48 jaar)

Lex (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Lex uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Als jochie heb ik veel brommers gehad, en motorrijden leek me helemaal het einde. Maar het kwam er maar niet van. Bij toeval kwam ik bij MotoJon terecht toen ik op m'n 47ste alsnog besloot motorrijlessen te nemen (gewoon op internet gezocht, zijn advertentie sprak me het meest aan). Dat bleek een goeie keuze: Jon is geduldig, neemt alle tijd voor je en brengt je echt erg goed de beginselen bij. Bovendien is het een aardige vent die niet moeilijk doet als je eens een keertje niet kunt. Spullen lenen kun je ook bij hem, en da's natuurlijk best handig. En als je naar een motor wilt kijken of ergens mee zit, helpt hij je graag. Dat hoor je wel eens anders over rijscholen. Heel bijzonder vond ik de keer dat we op klaarlichte dag in Loosdrecht in een alcoholfuik reden. Moesten we blazen. Tot onze verbazing hoorden we dat lang niet iedere instructeur de nullijn hanteert tijdens de lessen. Jon wel, gelukkig.
Er zijn best momenten geweest dat ik dacht dat ik het nooit zou leren (ik was toen immers al een ouwe bok), maar het is toch behoorlijk snel gelukt. Vlak voordat ik moest afrijden kwam Jon trouwens met een andere motor aanzetten, een TDM 850, voor de wat langere en/of zwaardere leerling (ik heb zware botten!). Dat was een soort Aha-Erlebnis voor me. Een jaar na m'n examen zijn we met een hele club onder leiding van Jon naar de Elzas geweest, dat was gewoon een feest.

Mijn Tip van de Dag: kijk voordat je een nieuwe accu koopt eerst even of je dodemansknop niet om staat. Kan een hoop geld schelen (104 euro, om precies te zijn). Probeer je accu ook niet op te laden met een defecte auto-oplader van je vader, want dan weet je zeker dat je je accu weg kan gooien. Niet dat ik uit ervaring spreek ofzo hoor, oh nee!

Lex Berkhout

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool