Geslaagd: Jeroen (35 jaar)

Jeroen (uit Amsterdam) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Jeroen uit Amsterdam is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Lessen met Jon was rustig, relaxed en daardoor kon ik in mijn eigen tempo verder gaan.
Ik vond de snelweg soms best lastig, maar Jon bleef ontspannen en toch streng. Tijdens onze pauzes werd altijd zorgvuldig de vorige manoeuvres besproken en er was altijd ruimte voor vragen. Op mijn verzoek hebben we samen flink geoefend op de snelweg en juist door een briljante actie (u leest het goed) op de snelweg heb ik mijn examen in 1 keer gehaald, mede dankzij Jon's scherpe oog (niks ontsnapt hem) en goede tips. Je merkt echt dat motorrijden Jon's favoriete bezigheid is en dat steekt enorm aan.

Jeroen "de Motormuis" Mimran
Ja, je begon niet al te best op je examenritje.. slecht voorsorteren voor een verkeerslicht.... te snel rijden in de bebouwde kom... helling proef die eigenlijk niet hoefde... eerste invoeg actie snelweg was niet heel netjes, maar toen werd je wakker! Goed doorgereden en niet teveel naar je snelheidsmeter gekeken, mooie gaten gevonden om uit-te-voegen. Lekker motor-gereden; en daar gaat het om!

Veel plezier met je CBF!

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool