Geslaagd: Jacob (33 jaar)

Jacob (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Jacob uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Wat een heerlijk gevoel om je motorrijbewijs te hebben! Om ook bij 'die club' te horen. Om op zo'n ding te kunnen gaan zitten en te weten dat je daarop overal naartoe kan waar je maar wil (Nou ja, Zuidpool wordt lastig, maar als je echt wilt lukt het vast..).
Jon heeft mij een solide basis gegeven voor jaren motorrijplezier. Zijn aanwijzingen, tips en geduldige uitleg hebben ertoe geleid dat ik me vanaf het begin veilig heb gevoeld op de motor. Uiteraard heb ik nog wel eens met m'n handen in het haar gezeten (Figuurlijk gesproken dan, je krijgt je handen erg moeilijk in die helm, en al helemaal tijdens het rijden - niet proberen!), en wel eens een beslissing gemaakt die niet helemaal de juiste bleek te zijn, maar wel altijd binnen een veilige marge.
De motor op de foto (Merk: Honda, type: Rood) is niet van mij, maar eentje die ik een tijdje mocht lenen van een collega. Ik heb er best veel op gereden, en zo de noodzakelijke 'beginnerservaring' opgedaan. Ik heb ermee door regen, wind, modder en gelukkig ook veel zonneschijn gereden, zonder valpartijen of schuivers. Dat ga ik proberen zo te houden, uiteraard.
Af en toe zie ik Jon met zijn leerlingen rijden door Hilversum, en dan krijg ik een glimlach op m'n gezicht. Dan herinner ik me die leuke tijd van motorrijles, klungelen met zo'n machine tussen je benen, af en toe (OK, best vaak)die stem in je oortje horen die je enigszins streng, maar altijd rechtvaardig en rustig toespreekt.
En wie weet is één van die leerlingen wel de motorrijder die me binnenkort tegemoetkomt op z'n eigen motor, en begroeten we elkaar, zoals je dat doet in 'die club'.


Jacob Graafsma

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool