Geslaagd: Walter (54 jaar)

Walter (uit Laren) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Walter uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Walter uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Walter uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Op 25 maart 2020 mijn eerste (proef)les gehad op aanraden van mijn vriendin bij Jon nadat ik 20 jaar geleden mindere (lees slechte) ervaring had met motorrijlessen. Jon is iemand die je direct enthousiast maakt voor het motorrijden en je meeneemt in stappen die je moet maken om een goede motorrijder te worden.


Helaas volgde naar deze eerste les direct het Corona debacle en duurde het tot 6 mei 2020 alvorens mijn tweede rijles plaats kon vinden. Direct maar 3 maal per week lessen om op die manier snel de slag te pakken te krijgen. De angst voor noodstop en 8'je maken bleken onterecht door de vele handige tips die ik van Jon en Marianne ontving. Uiteindelijk op 3 juni 2020 mijn theorie-examen gedaan wat niet meevalt op mijn leeftijd en op 4 juni 2020 mijn praktijk-examen behendigheid behaald.

Hierna begon het in mijn ogen lange wachten tot mijn praktijk-examen verkeer welke ik uiteindelijk op 30 juli 2020 heb gedaan. Voor de site te lang om geheel uit te leggen maar privé omstandigheden maakte dat dit examen verre van goed ging en ik het geleerde niet in de praktijk heb kunnen brengen. Jon nogmaals excuus daarvoor want het heeft niet gelegen aan jullie deskundige begeleiding. Maar ondanks dat het verre van goed ging ben ik toch geslaagd op mijn 54'ste en ben ik apetrots dat ik mijn motorrijbewijs heb gehaald en nu zelf de weg op mag op mijn Yamaha MT09.

Jon en Marianne heel veel dank voor alle wijze lessen en ik zal de komende jaren nog veel in gedachten in mijn oortje horen waar ik allemaal op moet letten.


Walter Bout

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Fanda is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Fanda uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool