Geslaagd: Danielle (50 jaar)

Danielle (uit Bussum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Danielle uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Danielle uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Danielle uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
19 april 2021 Geslaagd, Nu 2,5 week later en al ruim 1000 zelf gereden kilometers op de teller.
Ik ben bij een andere rijschool begonnen waar ik mijn AVB  heb gehaald  incl 5 AVD lessen. Het was altijd gezellig maar de manier van lessen paste niet helemaal bij mij, dat is heel persoonlijk geweest. En gezelligheid is leuk, maar je komt er tenslotte ook om echt te leren motorrijden. Ik miste persoonlijke aandacht, Ik had dat echt nodig. De gedachte van niet denken maar doen, tja dat lukte bij mij niet zo goed. Een goede vriend van mij heeft mijn verhalen steeds aangehoord en zegt uiteindelijk: Ik weet nog een hele goede rijschool in Hilversum.  En ik denk dat die beter bij je zal passen. Geen moment spijt van gehad!

Ik was blij dat ik kon overstappen naar Motojon.Zelfs nog 2 parkeerplaats lessen tussendoor gehad, oh wat voelde ik me ongelukkig dat ik het nog niet goed beheerste ook al was ik ( met een beetje mazzel ) geslaagd voor mijn AVB.  Met mazzel slagen, betekent eigenlijk het nog niet voor 100% beheersen van de voertuigbeheersing. Daar ben ik bij Motojon achter gekomen hoe belangrijk dat is. Het gaat om de kwaliteit van het goed kunnen motorrijden, het uiteindelijke afrijden is slechts een formaliteit. Jon en Marianne zijn er voor jou, ze zien alles en nemen de tijd voor je. Jij bent belangrijk en niet hun telefoon tijdens de lessen, 90 minuten is ook echt 90 minuten les.
Maar jeetje wat ben ik blij, en wat heeft het lang geduurd. Maar o'zo trots op mezelf dat het uiteindelijk toch is gelukt. Mijn motorrijbewijs in handen! Er was elke keer wel iets in de les wat niet goed ging. Ik wilde het zo graag, werd met de les nerveuzer voorafgaande de les.  En kon nergens anders meer over praten dan over mijn rijlessen en of ik het ooit nog wel goed zou komen. Ook al voelde dat ik het echt wel kon. Maar steeds was er wel iets. Stopborden niet zien, Verboden in te rijden negeren, Wandelgebied willen inrijden, Niet goed invoegen op de snelweg. ( Voor die vrachtwagen Danielle !!! Kom op gas erop ) Te laat... Tja niet handig. Regelmatig de vragen gehad, waarom ik handelde en reed zoals ik deed tijdens de les, waar ik geen antwoord op had natuurlijk. Ben zelfs 2 keer Marianne kwijt geraakt tijdens de les.. Haha

Ik heb even op het moment gestaan om de handdoek in de ring te gooien, Als het vrijdag weer niet zou gaan , dan ga ik maar eens met Jon om tafel zitten om te kijken hoe en wat , waren mijn gedachten. En juist na die les kreeg ik van Jon ΅de΅ datum! Dat ging niet slecht zei hij na afloop.

Leek wel of ik het los gelaten had. Vanaf dat moment ging ik ook meer genieten en beter rijden. Al was het 2 lessen voorafgaande van het examen nog wel even spannend, want ik bakte er weer eens niets van. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen!
' Rijden zoals je zelf ook zou doen op je eigen motor, en geniet vooral ook van het rijden tijdens de lessen, we gaan er weer een mooi ritje van maken, want motorrijden is leuk ! '
Waren de woorden van Marianne en Jon vaak voor begin van de rit.
Jon en Marianne ontzettend bedankt voor jullie geduld met mij. En de super leerzame en leuke lessen. !!!
( En Jon Ben je enorm dankbaar dat je mij even streng toesprak tijdens mijn examen ritje )

Groetjes


Danielle van der Meij

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Thije is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Thije uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool