Geslaagd: Jeroen (35 jaar)

Jeroen (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Jeroen uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
In 2009 heb ik het Motorrijbewijs behaald. Ik kwam in contact met MotoJon via de mond op mond reclame. Ik vroeg aan Jon of er pakketten waren die hij aanbood voor het behalen van het rijbewijs. ’Nee’, was kort zijn antwoord. Achteraf gezien heeft ie daar helemaal gelijk in. Stel dat je een pakket hebt van 20 lessen terwijl je er met 10 af zou kunnen dan betaal je ’vermoedelijk’ toch de 20 lessen.. (meestal dan) Maar goed dat terzijde…… Eenmaal kennis gemaakt met Jon wist ik gelijk dat hij mij vast en zeker aan het rijbewijs ging helpen. Ik had al wel het een en ander aan ’ervaring’ op een te snelle Zundapp, een aantal crossmotoren en ook wel eens op wat  buikschuivers gereden. Het schakelen was geen probleem, wel het kijkgedrag en het inzicht op de weg. Op een motor toch heel anders dan in een auto. Dat viel toch weer bar tegen, dus voor Jon een zware taak een aantal slechte gewoontes bij mij af te leren.
Maar goed; ik ben in november 2008 begonnen en door weer, wind en kou uiteindelijk in februari geslaagd. Het lessen ging echt goed door Jon’s aanwijzingen en prettige manier van lesgeven. Ook meerdere keren met een aantal medecursisten gereden en dat ook als prettig ervaren. Jon is daar echt wel selectief mee en zoekt de juiste rijders bij elkaar. Zelf moet ik vanwege mijn vakgebied ook mensen instrueren, voorlichten (lesgeven). Weliswaar op een ander vakgebied maar de manier waarop iemand iets overdraagt is mij ook aangeleerd en moet nogmaals zeggen dat de manier waarop Jon dat doet ik daar zeker niets op aan te merken heb en een hem een compliment meegeef.
Voor degene die mijn verhaaltje lezen en van plan zijn om het motorrijbewijs te halen raad ik zeker aan dat bij Jon te gaan doen. Maar ik zou zeggen: ervaar het zelf en wie weet lees ik jouw verhaal ook eens terug op deze site.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Seldenrijk
Jeroen, fijn dat iemand die zelf veel mensen aanstuurt, er helemaal geen problemen meer heeft om aangestuurd te worden. Dat werkt fijn!
En voor jou dus een korte cursus!

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool