Geslaagd: Dave (30 jaar)

Dave (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Dave uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
De rijlessen bij MotoJon heb ik als erg prettig ervaren, de keuze voor MotoJon was voor mij heel simpel.Ik zag op de website dat Jon alleen rijles gaf met motoren en dit gaf voor mij de doorslag. Ik vond het belangrijk om les te krijgen van een motorfanaat en ja dat is Jon zeker. De rijlessen waren erg prettig (ondanks de vrieskou), je had toch al snel het gevoel van vrijheid met af en toe toch wat tips via je oortje van Jon. Met de trainingen voor bijvoorbeeld Voertuigbeheersing mag je Jon eerst lekker laten zien wat je kan, en ook wat je vooral niet kan!
Als Jon dan op- of aanmerkingen had ging hij zelf even op de motor rijden en mocht ik even bij hem achterop zitten. Hierdoor kreeg ik het juiste gevoel om de verrichting beter uit te voeren, dit werkte prima bij mij. Tijdens mijn rijlessen voor verkeersdeelneming gingen we al snel spijkers met koppen slaan, oftewel: iedere les proberen te rijden als een echt examen, dit was in het begin best zwaar. Maar al snel wierp het zijn vruchten af, en de lessen werden nog leuker dan ze al waren. Ik voelde me al echt een motorrijder! Het nadeel hiervan was wel dat de lessen van anderhalf uur zo om waren.
Ik heb via Jon mijn rijbewijs in 1x gehaald en in 4 maanden (theorie - AVB - AVD).

Groetjes Dave

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool