Geslaagd: Rachel (28 jaar)

Rachel (uit Huizen) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rachel uit Huizen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Als meisje kocht mijn vader na jaren weer een motor, een enorme bordeauxrode motor. Uiteraard was ik de eerste van de familie die achterop zat. Samen maakte we ritjes en ik besloot; ik wil motorrijden. Ik knipte allemaal motors uit bladen en plakje mijn kamer ermee vol.

Ik kan me nog goed herinneren dat er een dag een paar jongens kwamen klussen aan de dakkapel, ze keken door het raam naar binnen en ik kreeg al snel de bijnaam motor muis.

Ondanks dat mijn plan eigenlijk was om nooit auto te gaan rijden maar motor, heb ik mijn motor les toch lang uitgesteld. Dat terwijl ik altijd zo jaloers was als ik een motorrijder langs zag komen.

Afgelopen zomervakantie ging ik naar Madeira. Mijn vriend wilde perse een motor huren, want de wegen zijn daar zo mooi. Daar zaten we dan, met zijn 2e op de motor. Na twee dagen achterop werd ik gebeld door Jon dat ik kon beginnen: het was feest de rest van de vakantie: want bij elke rit dacht ik ‘de volgende keer rijd ik zelf dit rondje’!

Ik weet nog zo goed mijn eerste les, rustig beginnen. Maar eenmaal een ‘laantje’ gereden te hebben op de parkeerplaats wist ik dat ik ‘thuis’ hoor op een motor! MAN WAT IS HET LEUK!

Ik moest in het begin wennen aan Jon, maar zijn directheid (ik gebruik struktureel te veel woorden, denk te veel en stel altijd alleen maar vragen). Maar deze directheid zorgde ervoor dat het mij meteen duidelijk was wat ik moest doen. Wanneer ik nerveus was voor een examen (zowel ABV als AVD) nam Jon te tijd om met me te praten. En het heeft resultaat, want ik ben geslaagd zonder al te veel spanning!

Als er één ding is wat ik weet: is dat ik ontzettend ga genieten van het motor rijden! Mijn eerste vakantie op de motor is dezelfde dag van het afrijden nog gevoel! En ik ga zeker nog eens met mijn (nog te kopen) motor een bezoekje breng aan de rijschool!

VROOOOOOM!


Rachel de Gooijer

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool