Geslaagd: Anoeshka (19 jaar)

Anoeshka (uit Loosdrecht) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Anoeshka uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Anoeshka uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Anoeshka uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Mijn ouders rijden ook allebij, dus met de goede kleding aan, zouden we een stukje gaan rijden. Toen kwam ik bij Jon, ik kreeg mijn eerste motorrijles. Was dat even een verrassing! Na die eerste les had ik het helemaal te pakken, ik moest en zou mijn motorrijbewijs gaan halen! Die voor de auto had ik toen nog niet, dus ik ben wel eventjes bezig geweest. De lessen bij Jon vond ik leuk, ik zag er altijd tegen op om erheen te moeten fietsen, maar als ik eenmaal aan het rijden was, heerlijk! Zeker nu ik mijn rijbewijs heb, toer ik heel wat af. Jon en Anoek zijn echte schatten! Ze hebben mij onwijs gesteund tijdens de lessen, ook als het even tegen zat. Als ik iemand zou aanraden om te gaan lessen, zou dat zeker Jon zijn. (Heel cliché dat dit er zo staat, maar wel iets wat ik zeker meen!)

Anoeshka de Waard
Nou, waar zal ik beginnen… bij het uit de bocht vliegen bij Anna’s Hoeve, de trap op bij een bedrijf op het industie-terrein bij Kerkelanden of je motor parkeren op een boomstam bij het restaurant ‘de Witte Bergen’..
Ik vergeet ook nooit meer je gezicht toen je de examinator (nadat hij wat opmerkingen had) vroeg: ‘dus ik ben gezakt…?!’, hij je meldde: ‘Dat heb je me niet horen zeggen, Anoeschka – Gefeliciteerd!’
Wat heb jij een doorzettingsvermogen! Supermeid.

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool