Geslaagd: Janet (28 jaar)

Janet (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Janet uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Al heel lang wilde ik mijn motorrijbewijs halen, maar op de één of andere manier kwam het er niet van. Deze zomer vond ik dat het echt een keertje tijd werd en wat baal ik dat ik niet eerder begonnen ben. Wat een kick krijg je ervan.

In het begin was ik na een les helemaal kapot. Je moet zo goed opletten. Mijn vingers zaten letterlijk om de handsvaten geklemd. Gelukkig gaat het steeds meer vanzelf en kun je uiteindelijk lekker achterover zitten en genieten van de rit.

Alhoewel, lekker achterover zitten…  Bij een van mijn laatste lessen hadden we zo ongeveer windkracht 8. We hebben toen veel snelweg gereden. En je probeert wel in het midden te rijden, maar dat lukt gewoon niet. Af en toe moest ik echt in de wind gaan hangen om niet weggeblazen te worden. Al dat gezwabber bij 130km/h zorgde voor een behoorlijk verhoogde hartslag, maar dat was eigenlijk toch ook wel weer gaaf.

Jon, ik ga je lessen zeker missen. Je draait er niet omheen en dat is wel zo prettig. Bovenal was het heel gezellig. Ik heb wat afgelachen om die opmerkingen van je tijdens het rijden!


Janet Hulshof

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool