Geslaagd: Bas (30 jaar)

Bas (uit Huizen) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Bas uit Huizen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Bas uit Huizen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Bas uit Huizen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Op zoek naar een motor-rijschool werd ik door een andere rijschool (die komende half jaar al vol zat), doorverwezen naar MotoJon als een van de beste in de regio. Na een bezoek aan de site die mij erg aansprak een afspraak gemaakt voor de eerste les. Snel daarna begonnen met oefenen voor de bijzondere verrichtingen en ook al af en toe een weg les.


Jon is relaxed en geduldig in zijn uitleg, en in alles merk je dat hij met veel plezier les geeft en echt voor de motor leeft. Niet anoniem achter je aan in een auto, maar ook lekker op z'n TRX met geweldige sound achter je, of soms voor je om wat voor te doen.


Na behalen pionnen examen overgestapt op de TDM, wat voor mijn lengte erg prettig is, en waardoor je nog meer plezier in het rijden krijgt. Jon weet wanneer je aan examen toe bent, dus geen onnodige extra lessen.


Zoals al vaker beschreven, zal ik z'n commentaar zeker nog gaan missen, maar ik zal mezelf wel toespreken als ik een bocht niet afsnijd of een rotonde niet mooi rond...


Groeten,


Bas M.
En nu zie ik je ook regelmatig op je eigen TDM! In weer en wind..

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool