Geslaagd: Rogier (36 jaar)

Rogier (uit Bussum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rogier uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Rogier uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Rogier uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Rogier uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3)
Na 18 jaar besloten dan toch mijn motorrijbewijs te gaan afronden.
Vroeger was ik natuurlijk ietwat onbesuisder en naar nu blijkt ben ik indertijd niet echt bij een goede rijschool aan het lessen geweest.
Eén ding stond voorop: ik neem alleen les als ik het gevoel heb dingen te kunnen leren van een instructeur die natuurlijk wel op de motor moet mee rijden. Zodoende via het internet bij MOTOJon terecht gekomen.
Mijn eerste afspraak voor een les gemaakt en ziedaar het felbegeerde papiertje is binnen!


OK, dat gedoe op een parkeerplaats is natuurlijk ietwat saai maar wel leuk dat je meteen het vertrouwen krijgt om er vanuit het centrum van Hilversum zelf heen te mogen rijden. Ook goed dat alles op een relaxte manier geregeld wordt en jij zelf kan aangeven hoe en wanneer.
Ach die oortjes zijn natuurlijk niet altijd even handig maar gelukkig weet Jon precies wat hij moet zeggen om je aandacht er weer volledig bij te krijgen.


Hartstikke bedankt Jon, ik heb een hoop opgestoken en nu gaan we eens kijken waar zo'n lief klein tweetakt racertje (TZR 250) toe in staat is! Leuk speelgoed, zei Jon, maar ik denk dat je er in de toekomst nog wel wat bijkoopt...


Rogier Overbeeke

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool