Geslaagd: Naomi (18 jaar)

Naomi (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Naomi uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Naomi uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Naomi uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Naomi uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Naomi uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4)
Hey Jon!

Toen ik een paar maandjes terug begon met lessen was ik er zelf niet heel zeker van dat ik het voor januari zou redden. En als jij mijn instructeur niet was geweest, had ik dat ook zeker niet gehaald!

Na een pionnenles of twee gingen we het examen al afspreken. Ik weet nog goed hoe verschrokken ik was toen je voorstelde om het over een paar weken al te doen. De eerste keer dat ik voor het achtje ging oefenen weet ik ook nog; rechts om de lantaarnpaal ging wel, links eromheen wat minder, ik liet de eerste keer de motor ook vallen.. Je nam me achterop en reed moeiteloos cirkels om de paal heen, het was best eng! Je gooide vol vertrouwen die motor zo om naar rechts en naar links. Ik dacht: dat zal nooooit lukken, dat achtje, veel te moeilijk! I couldn't have been more wrong.

Het fijnst aan het feit dat jij altijd achter me aan reed tijdens de verkeerslessen is dat je niet van een opgefokte chagrijnige man opmerkingen in je helm krijgt. In tegendeel! Is er iets grappigs te bekijken? Dan hoorde ik er in mijn helm al een opmerking over. :)

Ik weet nog goed dat ik de motor maar niet op de bok kreeg. Een enkele keer lukte het wel, maar dat leek puur toeval. Ik raakte daarom ook helemaal in paniek tijdens het examen, waar de examinator vroeg of ik m toch maar even op de bok wilde zetten, terwijl je hem had verteld dat ik hem gewoon op de zijstandaard zou zetten. Ik trok de motor omhoog, en na twee keer flink trekken voelde ik hem meegaan. En hij stond! De examinator stond ons allebei met een gróte greins toe te lachen..
"Nou," zei je toen, "lekker dan.. bij mij krijg je het niet voorelkaar, en bij hem wel? Wat maakt ie los in je?", en ik was zo blij dat het toch gelukt was!

Ik weet nog dat ik vlak voor het examen verkeersdeelneming een nervous breakdown kreeg. Alles ging verkeerd en ik raakte in paniek. Je had t meteen door en stopte even met mij aan de kant van de weg. Je kalmeerde me en zei: "Het komt heus wel goed! Je rijdt hartstikke lekker. Deze situaties zitten gewoon even tegen, maar ik heb je nu verteld hoe je ze kunt vermijden, dus hou dat gewoon in je hoofd en t komt helemaal prima!"

En wat was het resultaat? Heerlijk over de Delta van Huizen gereden. Voordat ik bij het CBR aan het tafeltje ging zitten gaf de examinator mij al een hand. "Gefeliciteerd, hartstikke goed gereden!" en ik had hem binnen!

Dankjewel Jon, dankzij jou rijd ik nu als een pro!


xxx Naomi Martin-Hillen
Jep, het gaat je allemaal makkelijk af. Maar dat is niet moeilijk als je al een jaar op je Honda MT50 hebt rondgescheurd in Hilversum. Daarnaast heb je een berg talent waarop eeuwige sneeuw ligt. Daar kunnen niet veel mensen tegenop.

Leuk vond ik ook het rondje Zuid-Holland die we samen met je moeder reden. Jij voorop met je L-plaatje en de babyfoon in je oor om te weten waar je naartoe moest. Je hoeft  alleen niet op elke rotonde strepen en krassen op het asfalt te laten liggen, we weten heus wel welke richting je ben gegaan. Wij volgen heus wel..
Flinke rit van een hele middag. Was ook aardig fris trouwens, maar je had het nergens over. Aan het eind lekker Tapas gegeten in Hilversum.

Niet lang daarna even je examen in Eemnes..
Bij dit ritje ging een andere examinator - die even niets te doen had - mee, achterin de auto. En omdat hij tijdens de rit van deur naar deur werd geslingerd èn vroeg of er ook kotszakjes in de Fiësta aanwezig waren, hoefde de examinator niet zo héél lang na te denken wat ie van je ritje vond.

hou jezelf héél, mevrouw kunst-dochter!

x

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool