Geslaagd: Dirk (29 jaar)

Dirk (uit Baarn) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Dirk uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Bij mij begon de motorpassie al op jonge leeftijd, toen ik een jaar of 7 was had een jongen uit mijn straat een Yamaha RD 500 gekocht, ik vond deze motoren zo mooi dat ik eigenlijk vanaf dat moment alles interessant vond wat met motoren te maken had.

Zodoende kreeg ik op mijn 12e een oude Honda MT, als ik hem aan de praat kon krijgen mocht ik hem houden... zo gezegd zo gedaan! dus toen reed ik voor het eerst in mijn leven op een echte "schakel" brommer..
daarna rond mijn 15e jaar een Kreidler gekregen van mijn oom, ik was er natuurlijk dolblij mee maar hij was toch wat te traag... dus hoppa de dremel er in en toen kwam al een beetje de smaak van het motorrijden de bocht om, deze Kreidler helaas In de prak gereden (iets met vooruit kijken) hierna de stoute schoenen aangetrokken en een Yamaha fzr 600r gekocht, deze een beetje verbouwd en lekker mee gaan rijden. Hierna kwam er nog een GasGas 400 enduro bij..ook maar weer een Kreidler gebouwd en er nog een Honda mb 125cc bijgekocht.

Het rijden was heerlijk, maar ik miste toch nog 1 ding... oja het rijbewijs! dus op naar een rijschool in de buurt, hier een paar lessen gehad maar door drukte met mijn werk en gezin helaas niet mee verder kunnen gaan. Nu was het na lange tijd illegaal rond rijden op van alles en nog wat het moment daar om toch maar te gaan beginnen. "Mede dankzij mijn vrouw die het rondrijden zonder rijbewijs absoluut niet goedkeurde" een Proefles aangevraagd bij een rijschool in de buurt, helaas miste ik daar de passie van het motorrijden. toen maar eens gaan rondkijken op Google en verekt een motorrijschool in Hilversum die ook nog eens naast van Heerdt motoren zit.

Meteen een afspraak gemaakt en kon via de telefoon al horen dat ik hier goed zat. eerste proefles met Arno gereden en ik was meteen verkocht, vriendelijke kerel met veel passie voor motoren en een dikke 3 cilinder onder de kont!  Daarna de volgende lessen van Jon gehad. Wat een motorfanaat is dat zeg, hij heeft letterlijk aan elke vinger een motor ;-) heerlijke lessen gehad. Het voelde meer als een lekker stukje rijden met zo nu en dan wat commentaar.

Jon is een relaxte instructeur die op de goede momenten ook streng is, wat erg prettig is want dan weet je meteen waar je aan toe bent. Ik ben bij Jon ook voor alles in 1 keer geslaagd maar dat schijnt bij Jon geen uitzondering te zijn, je gaat pas examen doen als je het echt kan. Op deze manier ga je vol vertrouwen de examens in. Jon heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen. Binnenkort kom ik even koffie drinken met de Kreidler, dan kan je eens op 540cc minder rijden ;-)

Groeten


Dirk Hoek

Slagingspercentage van 98% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2018, 93 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Rick is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Rick uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool