Geslaagd: Berend (21 jaar)

Berend (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Berend uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Berend uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Berend uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Beste (aankomende) motorrijders,

Ik ben halverwege Mei begonnen met lessen bij Jon en Marianne. Vanaf de eerste les viel mij gelijk op hoe duidelijk en geduldig de lessen werden gegeven. Voor mij was er geen verschil tussen Jon en Marianne, beide hebben natuurlijk wel hun eigen stijl van lesgeven maar dat werkte allebei.

Na de eerste les was ik meteen overtuigd en ben ik twee keer per week gaan lessen. Tijdens de lessen bij Motojon wordt je gemotiveerd het beste uit jezelf naar boven te halen. Ik heb in drie maanden mijn rijbewijs bemachtigt en dat is sneller dan ik had gehoopt.

Marianne en Jon zien heel goed welk niveau je hebt en laten je voor mijn gevoel niet langer lessen dan nodig is. Als je eenmaal op die motor zit, wil je er eigenlijk niet meer van af.
Ik heb net een weekje mijn eigen motor en dat is letterlijk het gaafste wat ik ooit gehad heb. Kortom raad ik het dus iedereen aan om het motorrijbewijs te halen, en dat gaat het makkelijkst en het leukst bij Motojon.


Berend Stam

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Sjoerd is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Sjoerd uit Purmerend is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool