Geslaagd: Mandy (30 jaar)

Mandy (uit Baarn) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Mandy uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Mandy uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Mandy uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Mandy uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3)
Nou, misschien neem ik wel een keer een proefles zei ik tegen mijn man na een paar ritjes achterop. Het voelde als een relatief veilige uitspraak, midden in de "lockdown". Mijn man heeft vorig jaar zijn rijbewijs bij MotoJon gehaald. Dat hij hem meteen een berichtje ging sturen om me aan te melden voor een proefles had ik niet verwacht.

Niet lang daarna zat ik op de motor. Zonder enige ervaring met brommers/scooters of iets anders dat helpt. Sterker nog, 1,5 jaar geleden had je me voor geen goud op een motor gekregen.


Tijdens mijn proefles bij Jon werd alles rustig uitgelegd en heb ik me geen moment onveilig gevoeld. Ook al ging ik niet harder dan 20, het was een erg gaaf gevoel!


De lessen van zowel Jon als Marianne waren altijd erg leuk. Ik vond het ook fijn dat de avb/avd lessen afgewisseld werden. Leerzaam commentaar, leuke en gevarieerde routes en veiligheid staat altijd voorop. Ondanks mijn faalangst ben ik in een keer geslaagd voor zowel avb als avd, mede dankzij de geruststellende woorden van Jon en Marianne (daar heeft ook wat tijd in gezeten).

En nu zelf rijden. Man heeft dezelfde dag nog zijn bijrijderszadel gedemonteerd, want tijdens de laatste ritjes achterop was ik naar zijn zeggen vooral commentaar aan het geven op zijn rijstijl. Jon en Marianne bedankt!


Mandy Hoek-Kwaad

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Sander is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Sander uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool