Geslaagd: Jim (46 jaar)

Jim (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Jim uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Al sinds mijn 16e ben ik gek van Honda viertakt brommers zoals de SS50 en de CD50. Toen ik onlangs voor de lol weer eens een Honda CD50 had gekocht, kwam een vriend met het idee: waarom ga je niet je motorrijbewijs halen? Dat was er eigenlijk nooit van gekomen, maar dit was inderdaad een mooi moment.

Op internet gezocht naar rijscholen en zo kwam ik bij Jon en Marianne terecht. Het enthousiasme van Marianne was zo aanstekelijk dat ik de grootste lol heb gehad tijdens de lessen. Ik bleek mijn brommerervaring goed te kunnen gebruiken! Het einde van de cursus was nog best even doorbijten, maar uiteindelijk is het toch gelukt en mag ik nu ook de 'grote' Honda's rijden!

MotoJon is een no-nonsense rijschool waar je veel meer leert dan je nodig hebt voor je afrijden. Jon en Marianne proberen je echt veel goeie tips, truuks en goede gewoontes aan te leren voor na je afrijden. Dank voor jullie geduld!


Groet, Jim Nijkamp

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Thije is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Thije uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool