Geslaagd: Marc (33 jaar)

Marc (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders     
Marc uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Marc uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Marc uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Marc uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Marc uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4)
Toen ik vernam dat motorgoeroe Jon zou beginnen met het geven van motorrijlessen, stond ik als één van de eersten klaar om te beginnen. Ik was al aangestoken door familie en vrienden met het motorvirus, maar dit was het extra zetje om te beginnen. Met één eerdere proefles op zak en verder geen brommerervaring begon ik aan de lessen en kreeg de motor door de goede opbouw van de lessen snel onder de knie, alhoewel ik in het begin wel even moeite had om de toeter en richtingaanwijzer uit elkaar te houden (het zal wel aan mijn dikke duim hebben gelegen?!). Het mooie van Jon is dat hij altijd op zijn motor achter je aan rijdt. Hij kan zo snel ingrijpen en even wat voordoen. Vooral het onder de knie krijgen van de bijzondere verrichtingen en het groeten onderweg gaven echt een kick: ik ben een echte motorrijder! Blij en trots dat ik in één keer en als eerste was geslaagd in juli 2005, kocht ik al snel een eigen motor, namelijk een Kawasaki Z750S, waar ik nog steeds met veel plezier op rondrijd. Jon bedankt!


Marc Veltman
Ja Marc, je was mijn proefkonijn. Maar na jou kwam er nog een hele dierentuin hoor.. en dan is konijn ineens een omschrijving waar jij heel blij mee moet zijn!

Leuk dat je meeging naar de MotoJon toerrit 2009 naar Noord-Engeland en naar Coo-Stavelot in 2010. Jammer dat je het niet redt naar Noorwegen in 2011..
Had wel leuk geweest op je fantastische TRX! Eindelijk heb je de juiste motor gevonden.. hahaha..


Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Dennis is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Dennis uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool