Geslaagd: Martin (43 jaar)

Martin (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Martin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Toch maar eens de stoute schoenen aantrekken en door het raam bij de rijschool vragen hoe dat nou zat met motorrijlessen. Ik werd op een enigszins botte manier ontvangen en afgezeken in de trend van "heb je dan geen vrienden die je handschoenen kunnen lenen?"
No nonsense is wat ik al vaker gelezen heb bij geslaagde leerlingen van Motojon en oorspronkelijk afkomstig uit Drenthe kon ik dat wel waarderen. Hier moet ik zijn!

Ik zorgde er wel voor dat ik voor de eerste les al mijn spullen van marktplaats door het hele land had gehaald. Al in de auto naar huis van de proefles met Marianne belde ik Jon om een tweede afspraak te plannen, blijkbaar zat er toch een motorrijder in me.

Na het wennen aan de snelweg en accepteren dat ik geen ervaring op twee wielen had dus dat het allemaal niet vanzelf ging, ging ik uiteindelijk met veel vertrouwen het examen in. Er was meer stress over dat mijn instructeur tevreden was met wat ik liet zien, dan dat ik mijn rijbewijs ging halen, het gaat erom dat je leert rijden.

Ik zie er naar uit het geleerde in de praktijk te brengen en ervaring op te doen op de motor die ik al gekocht had zonder er op te mogen rijden. Als gitarist vraag ik me nog steeds wel af hoe ik mijn versterker achter op de motor krijg, het wordt het geen woon-werkverkeer voor mij.


Martin Jagt

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Thije is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Thije uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool