Geslaagd: Monique (61 jaar)

Monique (uit Huizen) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Monique uit Huizen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Als jong meisje zat ik vaak achter op de motor bij een bevriende politieman. Ik vond dat geweldig. Helaas is het er nooit van gekomen om mijn rijbewijs te gaan halen. In mijn vorige relaties was dat not done en daarna veel te duur.

Vorig ben ik in Rome geweest en hebben we een 150 cc scooter gehuurd. Daar mag je in Italiƫ met een autorijbewijs mee rijden. Toen was ik verkocht. Ik dacht als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer en 3 weken laten had ik mij, na het lezen van veel reviews aangemeld bij Motojon.

Ik heb er geen seconde spijt van gehad en ieder ritje werd leuker. Jon en Marianne zijn kritisch doch rechtvaardig en dat heb ik nodig. Hetgeen voorwaarde is voor een grote kans van slagen. Vandaag, een half jaar later.............een positieve rit vanaf het CBR en morgen kan ik mijn rijbewijs aanvragen.

Ik kan Motojon aanbevelen aan iedereen, waarbij leeftijd geen rol speelt.Jon en Marianne, super bedankt voor jullie instructie. Jullie zijn toppers.


Monique Terpstra

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Ivo is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Ivo uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool