Geslaagd: Mark (32 jaar)

Mark (uit Bussum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Mark uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Mark uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Mark uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Mark uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Mark uit Bussum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4)
Altijd al motor willen rijden, maar op mijn 18e “verstandig” gedaan en een autorijbewijs gehaald. En dan komt er studie, werk, een huis, een auto en nog honderd “goede redenen” waarom het even niet kan. Maar het is altijd blijven kriebelen en dan moet je het op enig moment gewoon doen.


Goed rondgezocht voordat ik bij MotoJon uitkwam. Zijn website sprak me aan en ook dat hij een motor had voor grotere mensen. Ook later bleek uit alles dat hij geen eenheidsworst serveert. Ik heb er dan ook nooit spijt van gehad bij Jonnie te gaan lessen.
We hebben echt bijna alle weersoorten gehad tijdens mijn lesperiode. Van hittegolf rond de dertig graden tot rijden in een stevige onweersbui tot harde wind en natte blaadjes. Heb ik een hoop van opgestoken. En hoe zou je dat soort dingen beter uit kunnen vinden dan met een ervaren motorrijder achter je aan wie duidelijk te merken is dat het niet gewoon een baantje is, maar iets wat ie met alle plezier doet.


Wat ik goed vind aan de lessen van Jonnie is dat hij altijd kritisch, direct en to-the-point is, zonder dat het ooit vervelend wordt, terwijl het dat wel heel makkelijk kan zijn. Hij zegt het ook als je eens een keer iets beter doet als anders; dat houdt het leuk. Ook de no-nonsense houding over examens is een aanrader. “Als je er niet klaar voor bent, wordt er geen examen gedaan”. Dat schept het vertrouwen dat als je mag, je er (in principe) klaar voor bent om het papiertje te gaan halen waarmee je zonder instructeur verder mag leren motorrijden.


Ben je zelf aan het denken aan motorrijlessen en heb je deze site gevonden? Mijn advies: Zoek niet verder. Een betere instructeur dan Jonnie ga je niet snel vinden!

Jonnie, bedankt!


Mark Zoetekouw

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool