Geslaagd: Rutger (21 jaar)

Rutger (uit Loenen aan de Vecht) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rutger uit Loenen aan de Vecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Bijna 3 jaar geleden heb ik bij MotoJon mijn motorrijbewijs gehaald.
Van die periode herinner ik me vooral dat het lessen altijd zeer relaxed ging en dat vooral de lessen op de weg over mooie weggetjes gingen die ik ook tegenwoordig nog vaak opzoek.

Wat ik de afgelopen jaren vooral geleerd heb is dat automobilisten vaak totaal geen rekening houden met motorrijders. Hoe vaak ik al niet bijna de vangrail in gedrukt ben door een slaperige bouwvakker in een busje die niet de moeite neemt om in zijn dooie hoek te kijken op het moment dat hij van baan wisselt...

De motor heeft inmiddels de auto voor mij bijna geheel vervangen en naast de kilometers die ik voor mijn werk/studie maak, probeer ik ook ieder jaar met een groepje vrienden met de motor op vakantie te gaan.
Helaas eindigen deze vakanties tot nu toe steevast met mij naast mijn door motorpech gevelde Buell in the middle of nowhere.
Maar ach, zo maak je nog eens wat mee moet je maar denken...

Inmiddels staat ook mijn broertje klaar om aan zijn motorrijlessen te beginnen en is het aan mij als broer om hem alvast een goeie start te geven door een proefles bij Jon cadeau te doen.
Ik heb er alle vertrouwen in dat hij net zoals ik in no-time zijn roze pasje haalt dankzij Jon's rustige en heldere uitleg.

Groeten van een tevreden motorrijder!


Rutger van de Klundert
Speciale motor, Rutger! En als er een land is waar ik best met motorpech wil staan, maar niet met een BUELL, dan is dat wel Schotland, met hun 2 motorzaken in de 2 plaatsen waar je eigenlijk nooit bij in de buurt zit..
Maar daar ben je dus nu wel achtergekomen.
Maar volgens mij kan een beetje pech bij jou de pret niet drukken..

Veel plezier,

Jon

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool