Geslaagd: Nico (27 jaar)

Nico (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Nico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Nico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Nico uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Als student zonder recht op een OV vergoeding had ik een simpele keuze. Óf ik ging maandelijks de portemonnee van de NS spekken, óf ik ging gewoon even een rijbewijs halen en wat vrijheid winnen.

Dat laatste is het uiteraard geworden en al snel kwam ik bij de website van Jon uit. Vanwege de prima reviews van mensen hier op de site heb ik toen niet lang hoeven nadenken, en ik heb meteen contact opgenomen. Eenmaal aan het lessen ging het behoorlijk rap. Voor mijn gevoel heeft Jon mij dan ook niet langer laten lessen dan nodig was, wel zo fijn.

Ook de manier van lessen vond ik uitstekend. Via het oortje kreeg ik duidelijke instructies, inclusief de benodigde feedback op de kwaliteit (of het gebrek daar aan) van mijn rijden. Daarnaast heeft Jon ook nog eens een keer wat tijd voor mij genomen om mee te kijken naar een motor die ik op het oog had. Super handig om ook eens de mening van een ervaren rijder te horen over zo'n machine die je mogelijk wil kopen.

Al met al een uitstekende ervaring gehad met lessen bij Motojon, en bij deze dus ook een zeer positieve review er bij!


Nico Klaassen

Slagingspercentage van 98% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2018, 93 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Mike is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Mike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool