Geslaagd: Marcel (28 jaar)

Marcel (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Marcel uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Marcel uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Marcel uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Begin april begon ik met motorrijlessen bij een andere rijschool. De eerste les had ik cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Nadat deze eerste les erg goed bevallen was ben ik daar verder gaan lessen. Na een 5-tal lessen kreeg ik te horen dat ik pas 8 juli mijn AVB-examen zou kunnen gaan doen, terwijl de bedoeling juist was om in de zomervakantie heerlijk (o.a. op Kreta) te kunnen gaan toeren. Dit leek dus aan mijn neus voorbij te gaan. Toch maar eens verder kijken dan of het ergens anders sneller zou kunnen. En ja hoor, op internet kwam ik de site van MotoJon tegen. Dus een mailtje geschreven en het verhaal uitgelegd. ’s Avonds belde Jon mij op en kreeg ik te horen dat het bij MotoJon een stuk sneller zou kunnen. Dus ik weer helemaal blij en direct overgestapt van rijschool.
Tijdens de eerste lessen merkte ik al dat Jon zijn werk met overgave doet. Dus niet tijdens jouw oefeningen een sigaretje o.i.d. staan roken, maar geconcentreerd kijkend om jou de juiste aanwijzingen te geven. En daar heeft Jon toch echt een heel erg goed gevoel voor. Door zijn aanwijzingen merkte ik dat ik de motor al snel onder controle begon te krijgen.
Aangezien ik zelf onderwijzer (basisonderwijs) ben vind ik het leuk om een vergelijking naar de rijlessen van Jon te trekken. Als onderwijzer weet ik dat passie voor je vak, kinderen (mensen) positief benaderen, de juiste aanwijzingen geven, kritisch en eerlijk zijn belangrijke eigenschappen zijn om mensen iets te leren. Tijdens de rijlessen mocht Jon mij beoordelen op mijn rijkwaliteiten, maar stiekem heb ik Jon ook beoordeeld als leraar. En Jon, wat mij betreft ben je met vlag en wimpel geslaagd. Iedere rijles weer heb ik genoten en ontzettend veel van je geleerd. Bedankt daarvoor.

Groet Marcel Berendsen
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (36 examens)
 94% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jarno is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jarno uit Amsterdam is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.