Geslaagd: Mark (24 jaar)

Mark (uit Baarn) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Mark uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Mark uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Mark uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Toen mijn tante bij je ging lessen ben ik een keer naar Hilversum gereden om te kijken waar ze nou zo enthousiast over was. Gelijk was ik ook besmet met het motorvirus, ik wilde ook gaan lessen!
Omdat ik nogal onregelmatige en moeilijk te plannen werktijden had kwam het wel eens voor dat we lessen moesten verplaatsen, maar dat was nooit een probleem. Het lessen ging er ontspannen aan toe en ik heb een hoop handige dingen van je geleerd. Je kiest er duidelijk voor om mensen goed te willen laten rijden en niet puur om dat papiertje/plasticje te laten behalen, je gaat net een stapje verder en zegt eerlijk hoe je er over denkt.
Buiten het lessen om heb je me geholpen met de aanschaf en soms ook wat onderhoud van mijn eerste motor en als ik je tegenkom vraag je me vaak op de koffie. De afgelopen jaren ben ik een paar keer met jullie mee geweest op tourtochtjes die super gezellig waren. Vooral de meerdaagse TriTTenheim tocht van 2008 was erg leuk. Kortom.. zowel tijdens het lessen als daarna is het altijd gezellig geweest, blijf zo doorgaan want ik weet zeker dat meer mensen dit zien en belangrijk vinden!


Mark

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (48 examens)
 100% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2022 (78 examens)
 89% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jur is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jur uit Ankeveen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool