Geslaagd: Mike (30 jaar)

Mike (uit Amersfoort) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 7) Mike uit Amersfoort is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 8)
Europees wegrace kampioen Mike Velthuijzen krijgt motorrijles bij MotoJon.


Al 15 jaar ben ik zeer actief in de motorcross, supermotard en wegrace waarmee ik o.a 2 maal een TT start op Assen kreeg, 2 maal de 24 uren van Le Mans reed, een 6e plaats in de eindstand van de WK Superbike Endurance behaalde in 2008 met een 3e plaats in Qatar, 2 maal vice Europees kampioen Supermono wegrace in 2010 en 2011 en dit jaar eindelijk Europees kampioen wegrace tot 800 cc Supermono geworden.

Maar ja................ t enige wat ik nog miste was een rijbewijs om lekker en vooral veilig op de weg te rijden.

Als snel werd mij de ervaren en gezellige MotoJon geadviseerd. Eigenaar en instructuur Jon die zeer veel kennis van motoren heeft en niet geheel onbelangrijk zelf zeer goede motorcontrole heeft, leerde zelfs mij het nodige bij.
Niet alleen met de verkeerssituatie, (want ja, een zebrapad waarvoor je moet stoppen had ik nog nooit gezien op het circuit en tegemoetkomend verkeer was ik nog nooit tegengekomen!!!!), maar ook met het onderdeel bijzondere verrichtingen heeft hij me het een en ander bijgeleerd.

Jon had alle geduld om mij er van te overtuigen dat de straat niet bedoeld was als race circuit en leerde me zeer snel de veilige kneepjes van de verkeersdeelname op de motor.
Een goede uitleg, luisterend oor, altijd serieus als het om veiligheid ging en altijd in voor een grapje als zelfs ik te langzaam reed op de snelweg.

Al met al heb ik m'n rijbewijs veilig en wel binnen 10 lessen kunnen behalen zonder ergens in een tuin op zijn kop te belanden of geflitst te worden met 200 km per uur op de les motor, Jon hield de touwtjes domweg zelf goed in handen.
Kortom, een zeer leuke periode met Jon mee gemaakt, eigenlijk jammer dat de lessen zo snel gingen!

Jon en Anoek.... bedankt voor de leuke lessen en de gastvrijheid.

Groetjes


Mike Velthuijzen

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (36 examens)
 94% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jarno is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jarno uit Amsterdam is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.