Geslaagd: Alberdina (27 jaar)

Alberdina (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Alberdina uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Alberdina uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Alberdina uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Motorrijden vond ik altijd al helemaal leuk, maar het kwam er eigenlijk nooit van.
M'n vriend rijdt ook motor en daardoor begon het toch wel heel erg te kriebelen om de stap te wagen. Toen ik ging samenwonen hier in Hilversum, bleek er in dezelfde straat een motorrijschool te zitten! Mooier kan niet, toch? Ik ben met lessen begonnen ongeveer vanaf november '08 en in augustus '09 m'n rijbewijs gehaald. Ik had er altijd onwijs veel plezier in! De ene les ging soms beter dan de andere; maar Jon bleef altijd erg geduldig! Bijvoorbeeld een keer extra uitleggen, evt. middels een tekening of iets voordoen was nooit teveel!
Je kreeg nooit het gevoel dat je een kluns was (heeft 'ie soms vast wel eens gedacht..... haha) en dat was heel prettig!

Van de Voertuigbeheersings-oefeningen vond ik de langzame slalom en wegrijden uit het parkeervak het lastigst; de verdere oefeningen vond ik gewoon leuk/uitdaging, en je hebt er nu echt profijt van in je rijden.
We hebben ontzettend veel lol gehad. Soms ook schrikken..
1 keer heb ik echt (inclusief mezelf), iedereen de stuipen op het lijf gejaagd. Het was dat er een automobilist zo alert was om gelijk te handelen in die situatie, anders had ik nu geen motor meer kunnen rijden.. Dan voel je pas hoe kwetsbaar je bent op de motor en hoe ontzettend alert je moet zijn in elke rit op je motor!
Ik Heb er intussen al aardig wat ritjes opzitten en vind het steeds leuker worden.

Iedereen die wil gaan motorrijden kan ik MotoJon van harte aanbevelen!


Alberdina

We zijn nu een tijdje verder en we hebben ook al wat toertochtjes achter de rug. Leuk om te zien hoe je met je Intruder gewoon achter sportmotoren aanknalt! Daar kunnen sommige anderen nog een voorbeeld aan nemen.


Jon
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (36 examens)
 94% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jarno is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jarno uit Amsterdam is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.