Geslaagd: Rob (22 jaar)

Rob (uit Baarn) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Rob uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6)
Mevrouw MotoJon (collega van mij) zei tegen me:" Rob, mijn man is motorrijinstructeur, kom een keer uitproberen op de parkeerplaats, ga je hartstikke leuk vinden! Een duidelijk geval van: "de kat op het spek binden" Mijn eerste gedachte: leuk om uit te proberen en mischien ooit een keer echt doen. Al snel sloeg die gedachte over naar een verslaving aan motorrijden, en door een zeer goede instructeur al snel een rijbewijs! Daarna kwamen de zondagse ritjes met Jon en anderen, visje eten in IJmuiden (soms zelfs in de vrieskou), een  rondje Hilversum-Apeldoorn-Hilversum enz. enz.
Een absolute aanrader om een keer mee te gaan als je je rijbewijs hebt gehaald! Een tip heb ik wel: als zijn vrouw het te koud vindt om te gaan rijden, blijf lekker thuis, of je moet het lekker vinden dat je vingers er af vriezen!( hoewel het visje en het gezelschap het wel waard waren )Dank u voor alle goede lessen! En hoewel ik het oortje voor het lessen absoluut niet mis, het gefluit en de sporadische: "Mmm.. DAT zou ik toch ECHT anders hebben gedaan" worden stiekem soms nog wel gemist ;-)

Rob Eenink

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool