Geslaagd: Victor (20 jaar)

Victor (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Victor uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Ik begon aan mijn brommer rijbewijs "nee, ik wil geen automaat, ik wil een schakelbrommer want later wil ik motor rijden!!"

Helaas was mijn broer mij voor en bedacht dit 2 jaar later en kwam bij MotoJon. Zelf moest ik maar blijven rijden op mijn schakelbrommer tot ik me bedacht dat ik bijna 20 was, en tijd werd om de snelheid omhoog te halen door mijn motorrijbewijs te halen.

Vanuit betrouwbare bron snel via de telefoonlijn een gesprek gehad met MotoJon voor mijn eerste proefles, een week later zat ik op de motor, dit omdat ik tijdens het eerste telefoontje met Jon al gelijk merkte dat het klikte, een erg relaxte en stimulerende persoon, zo ook in de lessen.
Natuurlijk een klein beetje vals gespeeld als je het hebt over het schakelen en de behendigheid, vanwege mijn schakelbrommer, maar toch, moet er nog wel iets geleerd worden. Een persoon die duidelijk aangeeft waar het op staat, jou als leerling niet te veel laat nadenken, nee gewoon doen. Zo heeft hij mij mijn motorrijbewijs in 1,5 maand laten behalen met 8 lessen!

Snelheidsmeter? nee je noemt het je smeter ;)  (les 1)

Bedankt Jon voor de leerzame en vlotte lessen, ik heb elke les met veel plezier beleefd. Tot ziens Jon!
Met hoge snelheids groeten,


Victor van Loenen

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Fanda is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Fanda uit Loosdrecht is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool