Geslaagd: Sigrid (43 jaar)

Sigrid (uit Kortenhoef) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Sigrid uit Kortenhoef is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Hoera, hoera, hoera!!!!!
Ik ben zo trots op mezelf! Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij de eerste keer afrijden op 14 mei 2009.
Maar even beginnen bij het begin……

Eindelijk kochten we een motor. In eerste instantie omdat het handig was voor mijn man, die dan veel reistijd naar zijn werk bespaarde. Toen september 2008 de motor voor de deur stond, had ik zoiets van ‘daar wil ik ook op kunnen rijden’. Na wat speurwerk en informeren, besloot ik bij Jon mijn rijlessen te volgen. Heel prettig is dat hij tijdens de les zelf ook op zijn motor rijdt, want dat kan soms wel handig zijn, bijv. wanneer je niet goed uitkomt op een rotonde. De lessen vond ik af en toe heel intensief: de straatjes van Huizen en Laren kon ik gegeven moment wel ‘dromen’. Snelweg op, snelweg af en zo maar door. Als je op gaat voor je examen, kom je zeer goed voorbereid aan de start.
Bij aanvang van de lessen in september 2008, dacht ik het wel even te halen, maar dat bleek toch anders uit te pakken. Enfin, de aanhouder wint! Met veel geduld en steeds maar aanwijzingen en uitleg geven, is het Jon gelukt me klaar te stomen voor de examens.
Vandaag - anderhalve week later - kon ik mijn nieuwe rijbewijs afhalen. ’s-Avonds toen de motor thuis was, kon ik eindelijk weer rijden. Helaas veel wind en regen, maar dat weerhield mij niet; Tijdens de lessen in de winterperiode had ik al veel regen gehad. Eindelijk is het zover, de komende tijd ga ik heel wat kilometers maken.

Sigrid Wimmers

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Noah is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Noah uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool