Geslaagd: Sanne (21 jaar)

Sanne (uit Baarn) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Sanne uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Sanne uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Sanne uit Baarn is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Mijn 21ste verjaardag. Dan wilde ik beginnen met lessen. Als kind wilde ik altijd al graag een motor, ik vond het al heerlijk om bij mijn vader achterop te zitten. En op 21 jarige leeftijd had ik al een beetje autorijervaring, dus een mooi moment om te starten.


Via een vriend van me, Rob, ben ik aan Jon gekomen. Hij heeft ook bij hem gelest en is erg te spreken over hem.
In een mail vroeg ik of er wel een motor was waar ik (1 meter 59) op paste. Hij belde me en dat moest vast wel lukken. Een paar lessen later had ik toch een lager zadel (ook wel babyzadel genoemd) gekregen en toen ging het allemaal wat makkelijker.


Na 10.000 lessen en ongeveer 10 keer gevallen, ging ik voor mijn voertuigbeheersing en daarna vrij snel voor het echte examen. Door examenstress (ofwel domme acties) helaas een keer gezakt. De tweede keer wel gehaald, maar wel met de hak over de sloot. Maar nu kan ik mijn hele verdere leven bewijzen dat ik (zonder examinator) best heel goed kan rijden.


Jon is erg rustig. Op sommige momenten wanneer het nodig is, is hij streng. Wanneer ik mezelf wel voor mijn kop kon slaan om een stomme actie van mezelf, kon hij erom lachen, waardoor ik mezelf iets minder stom voelde en er weer helemaal voor kon gaan om voor de rest wel een goede rit neer te zetten.
Hij geeft veel complimentjes op dingen die je goed doet, waardoor je je nog zekerder voelt. Die complimentjes blijven dan in je hoofd hangen zodat je het met het examen en daarna wel weer goed doet.


Nu nog even geen motor, eerst maar even sparen. Hopelijk heb ik, wanneer het weer wat beter wordt, genoeg gespaard om zelf een mooie motor te kopen.


Sanne Loomans
Iedere keer, in weer en wind, met de fiets vanuit Baarn naar Hilversum om te komen rijden, sinds je auto kapot ging!
Het ging niet allemaal even makkelijk, maar het IS ook niet zo simpel allemaal. Gelukkig had je de zenuwen goed onder controle bij je laatste examen en is Baarn weer een motorrijdster, die niet bang is om gas te geven op de snelweg, rijker.


Jon

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (48 examens)
 100% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2022 (78 examens)
 89% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jur is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jur uit Ankeveen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool