Geslaagd: Robin (25 jaar)

Robin (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Robin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Robin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Robin uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Mijn vriendin en ik hadden het er eens over. Hadden we maar een motor dan konden we zo tussen alle files door, en ben je als eerste bij het stoplicht weg, en word je nooit meer ingehaald.
Toen op een dag maar gewoon besloten om te gaan lessen. Meteen een afspraak gemaakt bij Jon en in september konden we samen beginnen. Na de eerste paar lessen waren we al helemaal motorverslaafd. Zelfs op de fiets naar de supermarkt ging ik vanzelf putdeksels ontwijken en proberen mooie bochtjes te maken. En we begonnen samen te fantaseren over motortochten en vakanties.
De lessen van Jon zijn altijd erg prettig. Opmerkingen als “dit zou ik straks niet op je examen doen” worden snel weer afgelost met ”mooi bochtje” of “gaat lekker hoor” wat snel weer vertrouwen geeft tijdens het rijden. Die kalme houding met af en toe een droge opmerking maakt het lessen bij Jon erg leuk.
Na het behalen van de bijzondere verrichtingen gingen we het verkeer in. En toen moest het gebeuren, het examen. Jon geeft je echt wel het vertouwen om het examen in te gaan maar toch wel erg zenuwachtig natuurlijk.
Tijdens het examen nog wat stomme acties gemaakt, ik was er al van overtuigd dat ik gezakt was. Ik denk dat Jon voor me heeft gestreden in de auto naast de examinator. “Het was voldoende, gefeliciteerd”. De rest van de rit had dat wel weer goed gemaakt, waren Jon’s woorden.
Gelukkig net voor de sneeuwperiode het examen gehaald. Het is wel even uitzitten die winter, maar het geeft ook de gelegenheid om even rustig naar mijn eerste motor te gaan zoeken.
Jon bedankt voor de fijne lessen.


Robin de Graaf
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (16 examens)
 93% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Veronique is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Veronique uit Driemond is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.