Geslaagd: Erik (27 jaar)

Erik (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Erik uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6)
Toen ik van mijn vriendin een proefles voor mijn verjaardag kreeg had ik niet verwacht dat ik zo verslingerd zou raken aan het motorrijden. Want na de eerst meters op de Kawasaki van Jon op het oefenterrein in Hilversum ging er een soort knop om in mijn hoofd. Dit was helemaal het einde! Het abonnement op de Autoweek werd direct opgezegd en nummers die ik nog tegoed had belandden nog met de plastic verpakking er omheen in de prullenbak. Motortijdschriften vulden sindsdien mijn brievenbus. Ik wilde er zoveel mogelijk over weten.
Het lessen vond ik altijd leuk en de rustige aanwijzingen van Jon gaven mij altijd vertrouwen, ook al was het in het begin nog weleens spannend. In één keer slagen zat er door een iets te snelle Subaru Impreza op de A27, waarvan ik de snelheid verkeerd inschatte, niet in. En eventjes was ik helemaal klaar met het motorrijden, maar laat het juist dit moment zijn waardoor ik bij het wisselen van rijstrook nog altijd extra goed in mijn spiegels kijk! Een dure les, maar wel een hele goede. Twee weken na het behalen van mijn papiertje, eind 2007, stond mijn huidige Suzuki in mijn garage, een GSX 750F waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Ik rij er iedere dag op en laat het weer mij hier nooit van weerhouden. Gelukkig heb ik een groot aantal lessen samen met Jon in de regen gereden, tot het moment dat het op een dag wel erg hard regende en we moesten schuilen in de bosjes bij het oefenterrein. Jon, bedankt voor al je goede lessen die mij uiteindelijk mijn motorrijbewijs bezorgde. Ik geniet hier nog vele kilometers per week van!


Erik Onderwaater.
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.