Geslaagd: Sjoerd (25 jaar)

Sjoerd (uit Purmerend) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Sjoerd uit Purmerend is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Ik wilde eigenlijk al vanaf mijn 18e jaar motorrijden, maar ik heb het altijd uitgesteld. Dit kwam onder andere door het gemis van geld en omdat ik eerst verkeersinzicht wilde vergaren.

In het voorjaar van 2020 ben ik dan toch samen met mijn broer begonnen met motorrijlessen.
Na positieve ervaringen van vrienden te hebben gehoord, kwamen wij al snel uit bij MotoJon.

Ter voorbereiding aan de eerste les hebben we ook meteen beide een knalgele helm gekocht (dat was goedkoper dan de zwarte variant....).

De lessen vielen al meteen bij mij in de smaak. Zowel Jon als Marianne zijn beide hele vriendelijke en rustige instructeurs die ervaringen koppelen aan opbouwende kritiek. Hierdoor kreeg ik veel vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Na mijn AVB direct gehaald te hebben en een datum te plannen voor mijn AVD, besloot ik dat het vast een goed idee was om mijn theorie niet in een keer te halen.
Hierdoor ben ik helaas een maandje later afgereden dan mijn broer. Nu ik ben afgereden heb ik ook daadwerkelijk het gevoel dat ik goed en veilig kan motorrijden. Dit is volledig te danken aan de kundige en vriendelijke begeleiding door Jon en Marianne.

met vriendelijke groet,


Sjoerd Kraaikamp

Slagingspercentage van 96% bij MotoJon Motorrijschool 1e examens verkeersdeelname van 01-01-2018 t/m 31-12-2019, 185 examens
Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Mark is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Mark uit Muiden is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool