Geslaagd: Maike (32 jaar)

Maike (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 7) Maike uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 8)
Ik heb altijd gedacht dat ik motorrijden wel leuk zou vinden en deze zomer brak voor mij het moment aan om dit gevoel te checken.
Na wat speurwerk op internet ben ik bij Jon terecht gekomen. Die eerste les was erg verhelderend: wat is motorrijden geweldig!! Mijn enthousiasme werd met de les groter en het duurde dan ook niet lang tot ik ging rondkijken naar een eigen motor. Binnen niet al te lange tijd had ik mijn motor gevonden: een Triumph Tiger. Gelukkig was het merk goed, en mocht ik bij Jon blijven lessen ;). Sterker nog: ik mocht met de TDM gaan rijden, ter
voorbereiding op mijn Tiger. Wat rijdt dat ding heerlijk! Zelfs de regen en windkracht tig tijdens de laatste lessen voor het examen konden het goede gevoel niet temperen.


De lessen waren keer op keer leuk en leerzaam en ik voelde me goed voorbereid voor het examen. Jon is een goede instructeur; hij wil je niet alleen laten slagen, maar
hij wil je echt leren motorrijden. Met humor (en opmerkingen als: aiaiaiai...of: netjes hoor) loodst hij je door de omgeving.


Jon, dank je wel voor de leuke tijd.


Maike Sommer
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (16 examens)
 93% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Veronique is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Veronique uit Driemond is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.