Geslaagd: Dolf (33 jaar)

Dolf (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Dolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Dolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Dolf uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2)
Al vanaf jongs af aan wilde ik al motor rijden.
Dit jaar eindelijk de stap gezet: Jon gebeld voor een afspraak, theorie ingepland en gaan.

Toen ik met mijn eerste (dubbele) les begon, had ik verwacht dat de eerste paar lessen uit het pionnetjes oefenen op een parkeerterrein zou bestaan.
Ik had namelijk nooit op een brommer of iets dergelijks gereden. Groot was dus mijn verbazing toen we de tweede helft dus al een rondje rondom Hilversum gingen rijden! Wat een heerlijke rit was dat, en hoe fantastisch is dat rijden!

Een week later was mijn volgende dubbele les. Jon geloofde niet meer dat ik nooit op een brommer had gereden. Nadat we over Anna's Hoeve hadden gereden kreeg ik een mega groot compliment in mijn oor gefluisterd. De rest van de les reed ik dan ook met een grote grijns op mijn gezicht. Dat is wel een boost voor je zelfvertrouwen zeg!

Erg kicken was ook het klaverblad. Ik dacht al redelijk hard door de bocht te gaan, toch hoorde ik een stemmetje in mijn oor die zei dat het best harder kon. Dus gas open, en blijkbaar kon ik inderdaad nog makkelijk 30 km/h harder. Gelukkig kon niemand mij horen schreeuwen, toch? ;)

Toch kan het ineens gebeuren dat je ineens op de grond ligt. Toen ik daar de bibbers van had gekregen nam Jon daar rustig de tijd voor, en binnen no time reed ik weer als vanouds. Een paar dagen later reed ik een ontzettend ontspannen examenrit!

Ik kan niet wachten tot ik mijn rijbewijs af kan halen! Ik zal dan eindelijk weten hoe de motor die ik op het oog heb rijdt! :D


Dolf Visscher
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (28 examens)
 92% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Joeri is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Joeri uit Nederhorst den Berg is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.