Geslaagd: Marlieke (33 jaar)

Marlieke (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Marlieke uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Na 10 jaar achterop te hebben gezeten bij Paul, vond hij het wel eens tijd dat ik zelf ging rijden. Er was geen twijfel over welke rijschool het zou worden. Jon had immers Paul zelf ook de kneepjes van het vak geleerd.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een proefles. En hoppa, ik was verkocht. Les 1: optrekken, remmen, optrekken, remmen, maar man wat had ik een lol. Hier wilde ik mee verder. En zo geschiedde het.

Marianne leerde me soepel door de pionnen gaan, tot ik zeker wist dat het ABV me makkelijk af zou gaan. Nou niet dus. Wat een stress voor dat examen en met hakken over de sloot gered.

Gelukkig ging het verkeersexamen me beter af. Veel beter. Het is nu bijna een week geleden, maar ik geniet nog na van die rit. Ondanks dat het door storm, regen en hagel was, het was heerlijk en ik kreeg dan ook een geweldig compliment van Jon en de examinator.

Nog een paar dagen wachten tot ik mijn rijbewijs mag ophalen en dan lekker toeren met Paul, wat motorvriendinnen of Sarah, Paul’s zus, die trouwens ook heeft leren motorrijden bij Jon.

Het motorseizoen is voorbij, de herfst heeft zijn volle intrede gedaan, maar door mijn examen denk ik: bring it on! Alleen even een waterdichte broek scoren…


Marlieke Luitse

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (48 examens)
 100% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2022 (78 examens)
 89% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Jur is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Jur uit Ankeveen is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool