Geslaagd: Inge (30 jaar)

Inge (uit ...) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Inge uit ... is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Inge uit ... is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Inge uit ... is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Inge uit ... is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3)
Toen ik nog de leeftijd had dat ik iedere dag naar school moest fietsen, werden deze afstanden in mijn beleving verkort doordat mijn rechterhandvat los zat en kon draaien. Hierdoor kon ik mij namelijk inbeelden dat ik op een motor zat en met mijn rechterhand gas kon geven.
Later is deze wens iets op de achtergrond gekomen, maar toen ontmoette ik mijn vriendin. Zij heeft een motor en naarmate ik vaker bij haar achterop ging, begon het bij mij weer te kriebelen. Ik wilde zelf rijden en vooral leek het me ook heerlijk om samen op pad te gaan.
Nu ik zelf kan rijden geniet ik intens van het gevoel dat je “echt” rijdt, de wind voelt en de geuren om je heen kan ruiken.
Snel hoop ik een eigen motor tot mijn beschikking te hebben en ook samen met mijn vriendin te genieten van het leven op de motor.
Jon, bedankt voor alles, zoals de “fijne kneepjes van het vak” en je kritische blik en niet te vergeten, het kopje thee tijdens de pionoefeningen, omdat ik bij 30 graden Celsius even geen rondje meer kon draaien.


Inge
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (104 examens)
 96% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2022 (78 examens)
 89% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Felix is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Felix uit Driemond is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.