Geslaagd: Raymond (27 jaar)

Raymond (uit Laren) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 2) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 3) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 4) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 5) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 6) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 7) Raymond uit Laren is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool (foto 8)
Al lang liep ik met het idee mijn motorrijbewijs te gaan halen. Helaas was het thuisfront het daar niet helemaal mee eens. Het kwam dan ook als een volkomen verrassing dat ik voor mijn verjaardag van vrienden een aantal lessen cadeau kreeg. Het mooiste was dat het idee van mijn vriendin kwam.

Uiteraard ben ik zo snel mogelijk begonnen, samen met Bas (2 geslaagden verder). Gelukkig hadden we redelijk snel het “pionnen” examen gehaald, waarna we de weg op mochten. Zoals vele geslaagden al aangeven waren de lessen duidelijk en gingen ze veel te snel voorbij. Het wegdeelname-examen was na een soepele examenrit dan ook snel behaald.

Toen was de 2e stempel op het roze papiertje binnen. Na de vakantie begon het wel te kriebelen; de zoektocht naar mijn eerste motor kon beginnen!

Uiteindelijk is de keuze gevallen op een wat sportieve fiets: de Kawasaki ZXR750. Altijd al een mooie fiets gevonden, maar nooit verwacht er zelf één te mogen bezitten.
Na een goede proefrit op de zondag heb ik de motor op dinsdag in de stromende regen “eigen” gemaakt.
De eerste lange toer heb ik inmiddels achter de rug en er zullen er nog vele volgen. Het wachten is nog even tot Bas zijn chopper heeft gekocht.

Jon: Bedankt voor alles en kom je vast nog wel eens tegen. Bochten met de kawa gaan super ;)

Groetjes,


Raymond Lodewijkx
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (41 examens)
 95% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Wout is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Wout uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.