Geslaagd: Vicky (31 jaar)

Vicky (uit Hilversum) is geslaagd bij MotoJon Motorrijles!

Volgende rijder «      Alle rijders      » Vorige rijder
Vicky uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool
Als kind kan ik me nog herinneren hoe lang ik mijn vader heb moeten smeken om mee te mogen gaan achterop zijn Kawasaki uit 1992. Scheuren langs de Galiciaanse kust om bij thuiskomt aan mijn moeder te vertellen dat we ons natuurlijk keurig aan de snelheid hadden gehouden. Ze moest eens weten ;)

Ondanks dat toffe gevoel heeft het toch nog ruim 10 jaar geduurd voordat ik, tijdens een reis in Azië, zelf aan het stuur zat van een oude Honda win. Ik had de motor gekocht van een backpacker en mijn eerste rit was door het drukke Ho Chi Minh City. De motor mankeerde uiteindelijk van alles en een racemonster kan ik het niet noemen, maar de oude tweewieler heeft me het mooiste gevoel van vrijheid gegeven wat ik tijdens die reis heb mogen ervaren.

Terug in het Nederland had ik andere prioriteiten, maar een jaar geleden toch besloten om mijn grote droom waar te maken. Na wat mindere goeie ervaringen elders, kwam ik terecht bij MotoJon.

Vakmanschap, passie voor motoren, eerlijkheid, geduld en een flinke dosis humor. Dit is het eerste what comes to mind als ik aan Jon denkt. Ik heb veel geleerd en genoten van de lessen, en heel wat lopen grinniken door verschillende commentaren door het oortje. Ga ik zeker missen!


Nu met mijn motorrijbewijs op zak, is het leven nóg leuker en mooier geworden.


Gracias por todo Jon!


Vicky Pernas Cuba
Slagingspercentage verkeersdeelname in 2024 (41 examens)
 95% 

Slagingspercentage verkeersdeelname in 2023 (109 examens)
 95% 

Kijk voor het hoge slagingspercentage bij MotoJon op de CBR site.

Wout is de laatst geslaagde rijder bij MotoJon. Gefeliciteerd!
Wout uit Hilversum is geslaagd bij MotoJon Motorrijschool

Volg MotoJon op Facebook en Instagram.